Lepi apartmaji Umag

Že razmišljate, kje boste preživeli poletni dopust? Apartmaji Umag so kot nalašč za to! Dobro opremljeni, blizu morja in lepo urejeni vam nudijo možnost preživljanja dopusta na hrvaški obali. Dovolj zgodnja rezervacija termina oziroma prijava vam omogoča nižjo ceno, zato ne oklevajte z odločitvijo – apartmaji Umag vam nudijo vse tisto, kar pričakujete od dopusta, zato so prava destinacija za vas!

Apartmaji Umag so opremljeni z wi-fi internetom, s klimatsko napravo in veliko LCD televizijo, ki lovi vse programe, ki jih potrebujete. V vsakem apartmaju je tudi kuhinjska niša, v kateri lahko brez težav pripravite vse od zajtrkov pa do kosil ali morskih večerij. Na voljo so različna števila ležišč, večina pa ima na voljo tudi dodatno ležišče v obliki kavča, na katerem lahko spita do dve osebi. Poleg tega pa ima prav vsak apartma tudi balkon ali teraso. Ker Umag slovi po tem, da se vse naokrog mesta raztezajo borovi gozdički, je klima na balkonu ali terasi še posebej prijetna. Sploh pa bo dobro dela astmatikom oziroma vsem, ki imajo težave z dihali.

Če si želite več udobja, se lahko pozanimate tudi o možnosti doplačila za polpenzion. Tako vam na dopustu ne bo treba kuhati oziroma boste kuho zmanjšali na minimalno. Apartmaji Umag se nahajajo blizu plaže, v senci ter sredi naselja, v katerem je poskrbljeno za različne možnosti preživljanja prostega časa. Tam vas čakajo restavracije, igrišča za tenis in mini golf, bazeni in še mnogo več. Apartmaji Umag so prav zaradi vse dodatne ponudbe primerni tudi za dopustovanje izven sezone, ko so cene nižje in je na obali več miru. Če je morje takrat že premrzlo za kopanje, se lahko kopate v enem od bazenov, prosti čas pa izkoristite za dolge sprehode, kolesarjenje ali rolanje ob morju. Tako se boste dobro nadihali morskega zraka in se popolnoma sprostili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *