Hotel Rabac vabi

Hotel Rabac v čudovitem ambientu ponuja luksuzno udobje, kakršnega si želite imeti na počitnicah, da se lahko resnično spočijete. Če bi radi na dopustu uživali, je hotel Rabac prava izbira za vas! Jugovzhodna obala Istre, kjer se nahaja Rabac, je ravno prav blizu in ravno prav daleč, da bo potovanje tja prijetno in ne predolgo. Če tam še niste bili, vam lahko povemo, da vas v Rabcu čaka lepo vreme, čudovito morje in okolica ter seveda sijajen hotel. Hotelska namestitev je v primerjavi z apartmajem ali drugimi oblikami namestitve veliko bolj udobna tako za družine kot za pare in posameznike.

Jugovzhodna obala Istre slovi predvsem po svoji mondenosti in čudovitih destinacijah, ki se raztezajo vse od Medulina pa do slavne Opatije. Hotel Rabac je tako tudi dobro izhodišče za izlete v tem delu Istre in obale pa tudi izhodišče za bližnje otoke. Otok Cres je namreč resnično blizu, od tam pa se lahko kar z avtom zapeljete na Mali ali Veliki Lošinj. Tako je iz Rabca tudi zelo lep razgled na morje in otok Cres v ozadju, seveda pa se tja lahko odpeljete tako s trajektom in avtom kot tudi z jadrnico, čolnom ali kakim drugim plovilom.

Povejte, kaj pričakujete od dopusta, in točno tisto boste tudi dobili, če se odločite za počitnice v Rabcu. Hotel Rabac vam namreč ponuja prvovrstno udobje, ki bo zadovoljilo tudi najbolj zahtevne goste. V njem je namreč poskrbljeno za dobro gostinsko ponudbo, čudovito razvajanje in dodaten program športnih in drugih aktivnosti pa tudi za zelo udobno namestitev. Lepo opremljena in ravno prav velika soba vas bo očarala s svojim zanimivim ambientom ter skrbno pretehtano opremo. V sobi je tako vse tisto, česar na dopustu ne smete pogrešati. Zato si privoščite čudovit dopust in se odločite za udobje, ki ga ponuja hotel Rabac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *