Istra ponuja tudi mobilne hiške

 

Ljudje smo vedno željni oddiha. Po napornem delavniku se vsak dan skušamo sprostiti. Nekateri s športom, spet drugi z računalniškimi igrami ali pa preprosto s pogovorom. Na vsake toliko časa pa si seveda privoščimo daljši dopust nekje na domačih tleh ali pa tudi v tujini. Istra je izredno priljubljena destinacija, kamor se Slovenci odpravimo velikokrat. V zadnjem času pa je priljubljena tudi zaradi tako imenovanih mobilnih hišk, ki so izredno praktične za domovanje v času počitnic oziroma dopusta. Mobilne hiške Istra je zato priljubljena izbira besed, ki jo pogosto vtipkamo v spletni brskalnik.

Istra je mikavna prav v vseh letnih časih

Vemo, da Istra ni priljubljena samo poleti, ko jo večina od nas tudi obišče. Priljubljena je v vseh letnih časih, tudi jeseni, pozimi in spomladi. V vsakem letnem času imamo tam kaj početi, če ne drugega pa lahko občudujemo naravo, ki v vsakem letnem času pokaže svoj drugi obraz. In prav vsak obraz je primeren tudi za daljše počitnice.

Mobilne hiške, ki postajajo vedno bolj aktualne. Priljubljene so tako za posameznike, pare in večje skupine oziroma družine. Še posebej so privlačne za tiste, ki želijo bivati v sožitju z naravo in tudi sicer želijo biti nastaljeni blizu morja.

Nastanitev v mobilnih hiškah

Nastanitev je podobna kot, če bi se odločili za apartma. Povprečna površina posamezne mobilne hiške je okoli 30 kvadratnih metrov. V njej pa je ponavadi spalnica z zakonsko posteljo ter še druge sobe s posameznimi posteljami. Brez kopalnice seveda ne gre. Ponavadi je v njej postavljena tudi dovolj velika sedežna garnitura ter vsa potrebna oprema, tudi TV ter internetni dostop. Za piko na i pa je vključena še terasa, brez katere si dopusta ne moremo predstavljati v nobenem letnem času.

Pravočasna rezervacija je potrebna

Ker je zanimanje za Istro in tudi za mobilne hiške veliko, je potrebno nastanitev rezervirati ponavadi že do nekaj mesecev prej. Tako lahko tudi privarčujemo pri denarju in ni nam potrebno skrbeti, da ne bomo dobili ustreznega mesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *