Kaj vam ponuja Siemens Slovenija?

siemens slovenija

Siemens Slovenija je pravi naslov za vse, kar se tiče industrijske avtomatizacije. S svojim partnerjem, slovenskim podjetjem VRD Dankon, namreč poskrbijo tako za distribucijo svoje opreme v Sloveniji kot za tehnično svetovanje pri nakupu, pa tudi za celovito podporo pri uporabi njihovih izdelkov in opreme. Poleg tega izvajajo tudi praktična izobraževanja in tečaje, na katerih lahko preizkusite njihovo opremo oziroma se jo naučite uporabljati.

Distribucija kakovostne opreme za industrijsko avtomatizacijo

Kakovostna oprema skrbi za to, da industrijska avtomatizacija poteka optimalno. Zato je zelo pomembno, kakšno opremo izberete v ta namen. Treba se je dobro pozanimati o različnih možnostih in modelih, saj je na tržišču na voljo zelo raznolika oprema, ki vam lahko pomaga čim bolje poskrbeti za avtomatizacijo različnih procesov. Od tega, za kakšne procese gre, je odvisno, kakšno opremo boste potrebovali. Vsekakor pa je pomembno ne le, da izbrana oprema služi svojemu namenu, ampak da je tudi kakovostna in zanesljiva. Prav zaradi tega se vam splača izbrati Siemens, njihove izdelke oziroma opremo pa v Sloveniji lahko kupiti prek distribucijskega podjetja VRD Dankon.

Tehnično svetovanje in podpora

Siemens Slovenija skrbi tudi za tehnično svetovanje in celovito podporo s področja industrijske avtomatizacije za podjetja in posameznike. Če slednjo želite uvesti v svoj proizvodni proces ali podjetje oziroma imate kakršno koli vprašanje o njej, se obrnite na njih. Znali vam bodo svetovati, kakšno opremo in krmilnike potrebujete glede na svoje potrebe, pa tudi o vsem ostalem, kar vas zanima.

Praktična izobraževanja in tečaji

Poleg vsega naštetega pa Siemens Slovenija organizira še različna izobraževanja in tečaje, ki so namenjeni vsem, ki bi se radi seznanili s področjem industrijske avtomatizacije. Namenjeni so tako spoznavanju opreme, ki se pri tem uporablja, kot programskih orodij in jezikov za krmiljenje. Predvsem pa temeljijo na praktičnih primerih, na podlagi katerih se tečajniki naučijo samostojnega dela z opremo in avtomatiziranja različnih procesov. Pri tem lahko tečajniki izbirajo tudi med različnimi stopnjami in programi glede na to, kakšno je njihovo predznanje.