Vigo – kopalniški radiatorji najvišjega kakovostnega razreda

Kakovostno ogrevanje mora izpolnjevati nekaj ključnih pogojev. Večina bi se verjetno strinjala, da je cilj optimalno razmerje med stroški in udobjem. Prav tako ni dvoma, da mora biti pri ogrevanju vedno poskrbljeno za optimalno varnost. Za mnoge pa je obenem zelo pomembno tudi to, kako zapletena je montaža naprav za ogrevanje oz. grelnih teles in kako zahtevno je nato kasnejše uravnavanje temperature zraka v prostoru. Če iščete zares najboljšo rešitev za svoj dom, je ena najboljših izbir znamka Vigo – kopalniški radiatorji in druga grelna telesa tega proizvajalca namreč združujejo kombinacijo lastnosti, ki omogoča zares učinkovito, varno in cenovno ugodno ogrevanje.

Radiatorji za ogrevanje kopalnice in sušenje perila

Grelno telo, ki je popolnoma samostojno in ni del centralnega ogrevanja v stanovanju oziroma v hiši, omogoča hitro in zelo praktično dogrevanje zraka v posameznih prostorih tudi izven kurilne sezone. Hkrati pa lahko tako hitro posušite posamezni kos oblačila tudi brez sušilnega stroja. Vse to vam omogočajo naprave znamke Vigo, ki delujejo kot kombiniran grelno-sušilni element in ki lahko olajšajo vaš vsakdan ter poskrbijo za izboljšano kakovost bivanja v vašem domu.

Moderne oblike in barve poskrbijo za pridih luksuza

Praktičnost naprav je kombinirana z estetsko dovršenim dizajnom, kar je kombinacija, ki je značilna za vse modele proizvajalca Vigo – kopalniški radiatorji so namreč oblikovani izredno moderno, zato so prava paša za oči, izbirati pa je mogoče med več barvami (bela, krom ali inox). Element tako osveži prostor in vanj vnese delček luksuznega pridiha. Čeprav gre pri liniji EHR za modele, ki se še posebej pogosto nameščajo v kopalnice in ki so varni za uporabo v zelo vlažnih prostorih, pa jih lahko po želji montirate tudi drugje, na primer na hodniku ali stopnišču.

Izberite pravo velikost oziroma moč

Pred nakupom morate dobro razmisliti, kakšne dimenzije bi bile najprimernejše za prostor, ki ga boste (večinoma) ogrevali. Od dimenzij je namreč odvisna tudi moč posamezne naprave znamke Vigo – kopalniški radiatorji, ne glede na moč posameznega modela, kasneje omogočajo izbiranje med tremi stopnjami, prilagajanje stopnje pa je zelo preprosto, in sicer vam bo pri tem v pomoč posebna krmilna enota.